İçeriğe git

Ekstrem Akvaryum

ReeFlowers Aquarium Solutions     RO sistemleri     Mavi Akvaryum

Hakkımızda

Bu konuya 6 ileti gönderildi

#1 AKSAN

Aktif Üye

• Firma Yetkilisi
  • PipPip
  • 50 İleti
  • Ad Soyad:Mehmet Dündar
  • ŞehirANKARA
  • Tank:Aksan Akvaryum

Yazma tarihi: 24.04.2010 - 16:39

Merhaba,
1978 Yılından bu güne kadar, akvaryum imalat sektöründe çıraklık, kalfalık, ustalık, yaparak bu günlere geldik. Yaptığımız işleri, sizlerle paylaştıkca, beğenileriniz bizi cesaretlendirdi,daha kaliteli ve güvenilir işleri sizlerin desteğiyle bu günlere getirdik. Daha yolun başında olduğumuzu biliyoruz. Teknolojinin imkanlarını, gücümüz yettiğince kullanıp, sizlerle çok daha güzel işlere imza atmak istiyoruz.
Değerli görüşleriniz bize rehber olacaktır.

AKSAN AKVARYUM SAN.TİC.LTD.ŞTİ
Mehmet Dündar
http://www.aksanakvaryum.com.tr/
Mehmet Dündar
www.aksanakvaryum.com.tr

#2 trkz89

Aktif Üye

• Üye
  • PipPipPip
  • 744 İleti
  • Ad Soyad:Kürşat Aladağ
  • ŞehirIsparta
  • Kan Grubu:0Rh+

Yazma tarihi: 24.04.2010 - 16:58

Tekrar hoşgeldiniz burada bizimle olmanız gurur verici daha güzel günler dileğimle :)

#3 clown

Aktif Üye

• Üye
  • PipPipPipPipPip
  • 1.591 İleti
  • Ad Soyad:Ersu Demirörs
  • Şehirİstanbul
  • Kan Grubu:AB Rh+
  • Tank:1000 lt Reef

Yazma tarihi: 25.04.2010 - 00:33

Sizin işçiliğiniz çok övülür. Ankara biraz uzak kalıyor bizlere akvaryum yaptırırken dikkat edilecek hususlar varsa nelerdir biraz bahseder misiniz?

#4 selimsuat

Üye

• Üye
  • PipPip
  • 56 İleti
  • Ad Soyad:suat özçelebi
  • Şehireskişehir

Yazma tarihi: 10.04.2011 - 21:51

mehmet beyi dün tanıma şansım oldu. eskişehir'den bir arkadaşıma akvaryum almak için kendisine uğradık, gerek işciliği, gerekse insanlığı ve muhabbetine hayran olarak birde kendime akvaryum aldım. kendisi gerçekten 10 numara bir insan, (işçiliği ve kalitesi de ha keza) herkese tavsiye ederim. (kedini öven böyle yazılarada gerek olmadığını ve pekte hoşlanmaığını ifade etmesine rağmen başlığı görünce kendimi tutamadım.) mehmet abicim, sizin gibi esnafların artması temenlisiyle size birkez daha teşekkür ediyorum.

#5 fumeone

Üye

• Üye
  • PipPip
  • 86 İleti
  • Ad Soyad:Şahabettin Kartal
  • ŞehirEskişehir
  • Tank:100*60*60

Yazma tarihi: 11.04.2011 - 21:13

Mehmet bey akvaryumu kurdum.İçine su girince dahada güzel oldu.Güzel işçiliğiniz, güler yüzünüz ve misafirperverliğiniz için tekrar teşekkürler.

#6 Savatage06

Aktif Üye

• Üye
  • PipPipPip
  • 403 İleti
  • Ad Soyad:Çağlar Kansu
  • ŞehirAnkara

Yazma tarihi: 12.11.2011 - 22:35

Ben de bugün Mehmet Bey'e siparişimi verdim. Daha önce de Aksan'dan akvaryum almıştım ve işçiliğinin ne kadar iyi olduğunu biliyorum. Sabırsızlıkla yeni akvaryumumu bekliyorum :)
80x55x45h Resif

#7 fumeone

Üye

• Üye
  • PipPip
  • 86 İleti
  • Ad Soyad:Şahabettin Kartal
  • ŞehirEskişehir
  • Tank:100*60*60

Yazma tarihi: 15.12.2011 - 16:08

Hayırlı olsun Çağlar bey.Kesinlikle doğru seçim yapmışsınız.

1 Kullanıcı konuyu okuyor

0 Kullanıcı, 1 Misafir, 0 Kayıtsız kullanıcı