Sign in to follow this  
Followers 0
Kemal Örgücüler

Hakkımızda & İletişim

13 posts in this topic

Arkadaşlar merhaba;

Hobici olarak 2005 ten bu yana kendi çapımızda bir şeyler yapmaya başlayarak buralara kadar geldik..Daha eski üye arkadaşlar dan muhtemelen tanıyanlar vardır diye düşünüyorum..

İlk önce www.reaktorler.com sitemizi kurarak yerli üretime destek vererek kendi ürünlerimizi üretmeye başladık..Fosfat rediktörleri ,zeolit reaktörleri ,kalsiyum reaktörleri ve muhtelif plexi ürünler üreterek hem hobici arkadaşlarımıza hemde ticari firma arkadaşlarımıza destek olarak yola çıktık. Aynı zamanda sitemizde ağırlıklı olarak yerli üretim yapan arkadaşlarımızın ürünlerini satarak destek vermeye çalıştık.. Coralx , Reeflowers,Aqua Reef ...

İleryen zamanlarda ise 2013 yılında Mavi Tutku Deniz Akvaryum sistemlerini kurarak daha resmi ve kurumsal firma ünvanı ile hızlı bir şekilde giriş yaptık..Firmamız hem hobici arkadaşlarımıza ,hem ticari arkadaşlarımıza ve kurumsal firmalara kurulum hizmeti, bakım hizmeti, canlı tedariği ve ekipman tedariği konusunda destek vermektedir.

Hobi için faydalı olucak her şeyi yapıp deneyip müşterilerimize sunmaktayız.

www.mavitutku.com.tr

552 sokak No:2/ C Ergene mah. Bornova /İzmir.

kemal@mavitutku.com.tr

destek@mavitutku.com.tr

kemal.orguculer@gmail.com

0546 212 01 99

0232 388 44 88

444 2 706

Aramiza hos geldiniz Kemal Bey

hobiye ilk basladigim zamanlarda kalkwasser reaktorumunsiz yapmistiniz yillarca kullanmistim. İnsallah yeni arkadaslarda sizin urunlerle tanisma firsati bulurlar.

1 person likes this

Ben izmirde kemal bey ile tanistim alisveris yaptim sohpet ettim vs kendisini tanidigima cok memnun oldum iyi niyetli bir kardesimiz tavsiye ederim.

1 person likes this

Aramiza hos geldiniz Kemal Bey

hobiye ilk basladigim zamanlarda kalkwasser reaktorumunsiz yapmistiniz yillarca kullanmistim. İnsallah yeni arkadaslarda sizin urunlerle tanisma firsati bulurlar.

Çok teşekkür ederim Kerem bey.önümüzdeki saatlerde ürünlerimizin fotoğraflarıyla buraya ekleyeceğim..

Umarın forumdaki arkadaşlarımıza faydamız dokunur..

Kemalcim hoşgeldin. Yeni kurulumunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Kemalcim hoşgeldin. Yeni kurulumunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Teşekkür ederim Ali Zafer kardeşim.. Salı günü güzel bir kurulum yapacağız sana kardeşim..Şimdiden hayırlısı olsun..

Kemal bey bana 60 cm, pico için led armatür lazım. Torc ve zoa var. Ne tavsiye edersiniz? 2.elde olabilir..