Oluşturuldu: January 4, 2016 · Mesajı raporla İlk olarak 11/09/2013 tarihinde çekmiş olduğum mercan fotoğraflarını bu foruma koymaya başlamışım.Bu fotoğraf aşkına değerli arkadaşım Eren Yelkenci sayesinde başlamiştim. Eski konuya baktığımda bircok resmin silindiğini veya görünmediğinden dolayı yeni bir başlik adı altında çektiklerimi sizlere paşlasmak istedim. Ekipman : Nikon D 7100 Lens : 105 mm Nikon Macro Lens + 18-105 mm Nikon lens 7 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
January 4, 2016 gönderildi · Mesajı raporla Ricordia Yuma muhtesem bir renk... 9 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
January 4, 2016 gönderildi · Mesajı raporla 7 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
January 4, 2016 gönderildi · Mesajı raporla Acan Lord 5 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
January 4, 2016 gönderildi · Mesajı raporla 4 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
January 4, 2016 gönderildi · Mesajı raporla 7 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
January 4, 2016 gönderildi · Mesajı raporla Nazar degmesin atilla abi superler. Masallah 1 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
January 5, 2016 gönderildi · Mesajı raporla Ellerinize saglik 1 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
January 5, 2016 gönderildi · Mesajı raporla Çok güzeller harika olmuş devamını bekliyoruz atilla bey İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
January 5, 2016 gönderildi · Mesajı raporla Zamanım olduğunda mutlaka girmek istediğim bir hobi. Muhteşem kareler, bayıldım. 1 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
January 5, 2016 gönderildi · Mesajı raporla Bu hobiye gerçek anlamda hayat verenlerden birtaneside sayın Atilla abimizdir. Kıymetli insan iyiki varsın. 1 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
January 5, 2016 gönderildi · Mesajı raporla Abi ben oynamıyorum ya ! Uğraş uğraş olmuyor böyle bir tank. Nazar değmesin tabi abi. Maşallahımızı eksik etmiyoruz. 1 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
January 6, 2016 gönderildi · Mesajı raporla Harika, bayıldım. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
January 6, 2016 gönderildi · Mesajı raporla Masallah abi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
August 18, 2016 gönderildi · Mesajı raporla 6 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
August 18, 2016 gönderildi · Mesajı raporla 5 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
August 18, 2016 gönderildi · Mesajı raporla 3 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
August 18, 2016 gönderildi · Mesajı raporla 4 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
August 18, 2016 gönderildi · Mesajı raporla 5 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
August 19, 2016 gönderildi · Mesajı raporla Güzel görseller Atilla bey. Hangi tanka ait bu görseller. Ekipmanları bakımı vs gibi bilgi verebilir misiniz? 1 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
August 19, 2016 gönderildi · Mesajı raporla Maşallah hepsi birbirinden güzel. 1 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
August 19, 2016 gönderildi · Mesajı raporla 3 saat önce, intent yazdı: Güzel görseller Atilla bey. Hangi tanka ait bu görseller. Ekipmanları bakımı vs gibi bilgi verebilir misiniz? Huseyın bey yakında her tanktan resım cekıp özelliklerini paylasacagız. İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
August 19, 2016 gönderildi · Mesajı raporla Kendi tankımdan cep telefonuyla çekildi. 5 kişi bunu beğendi İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
August 19, 2016 gönderildi · Mesajı raporla Maşallah. Kolonilere bakacak olursak 150x80x60h kadar bir tank galiba İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
August 19, 2016 gönderildi · Mesajı raporla 2 saat önce, intent yazdı: Maşallah. Kolonilere bakacak olursak 150x80x60h kadar bir tank galiba 135x70x60h 2 saat önce, intent yazdı: Maşallah. Kolonilere bakacak olursak 150x80x60h kadar bir tank galiba İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş